dijous, 9 d’abril del 2020

PASQUA CONFINADA !!!

(cat)
Hola a tothom, pares i mares, nins i nines, equip educatiu i a tot el personal del CEIP Xaloc.

La primera paraula que ens ve al cap per començar aquest escrit és: GRÀCIES!

GRÀCIES en primer i principal lloc, a tots vosaltres, nins i nines.
Sou els vertaders vencedors d’aquesta pandèmia. Amb tot aquest temps que duim de confinament heu demostrat als vostres pares i a tots els vostres mestres, que dins cadascun de vosaltres duis un petit heroi, amb una força i amb una valentia capaç de superar qualsevol repte.
Ho esteu fent molt bé, i tots n'estem molt orgullosos !!!

GRÀCIES també a totes les famílies, per la vostra implicació amb tots els canvis que han arribat sense avisar, per la vostra adaptació a nous mètodes d’estudi i comunicació amb el centre i per tot el vostre temps dedicat.
Heu aconseguit que els nins no perdin la il.lusió per continuar amb l’estudi, a la vegada que es senten recolzats per tots vosaltres.

GRÀCIES a tot l’equip de professorat per la vostra feina diària. Durant tot el curs escolar heu estat la brúixola que ha guiat cadascun dels nins i nines del Ceip Xaloc, i ara més que mai els seguiu enviant tot el vostre suport i guiatge amb tota la feina i seguiment que feis plegats. 

Ara venen dies de descans i desconnexió, dies de panades i robiols, jocs de taula, i moments per carregar piles! Ens tornarem a connectar el 20 d’Abril.


BONES FESTES DE PASQUA A TOTHOM I MOLTS D’ ÀNIMS!

TOT SORTIRÀ BE!



Una abraçada,

La Direcció.

(cast)

Hola a todos, padres y madres, niños y niñas, equipo educativo y todo el personal del CEIP Xaloc.

La primera palabra que nos viene a la cabeza para empezar este escrito es : GRACIAS!

GRACIAS en primer y principal lugar, a todos vosotros niños y niñas. Sois los verdaderos vencedores de esta pandemia. Durante todo este tiempo que llevamos de confinamiento, habéis demostrado a vuestros padres y a todos los maestros, que dentro de vosotros lleváis un pequeño héroe con una fuerza y una valentía capaz de superar cualquier reto.
Lo estáis haciendo muy bien y estamos muy orgullosos.

GRACIAS también a todas las familias, por vuestra implicación con todos los cambios que han venido sin avisar, por vuestra adaptación a nuevos métodos de estudio y comunicación con el centro y por todo el tiempo dedicado. Habéis conseguido que vuestros hijos no pierdan la ilusión para continuar con el estudio, a la vez que se sienten apoyados por todos vosotros.

GRACIAS a todo el equipo del profesorado por vuestro trabajo diario. Durante todo el curso escolar habéis sido la brújula que ha guiado a cada uno de los niños y niñas del CEIP Xaloc, y ahora más que nunca les estáis enviando vuestro apoyo y vuestra guía con todos el trabajo y seguimiento que hacéis juntos.

Ahora vienen días de descanso y desconexión, días de empanadas y robiols, juegos de mesa y momentos para cargar pilas! Nos volveremos a conectar el 20 de Abril.

FELICES FIESTAS DE PASQUA A TODOS Y MUCHOS ANIMOS!
TODO SALDRA BIEN!

Un abrazo, 
La Dirección.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada